A Saint-Gobain a világ 100 leginnovatívabb vállalat egyike. Történelme és identitása is szorosan kötődik az újításokhoz és fejlesztésekhez, ma a vállalatcsoport megoldásai hozzájárulnak épített környezetünk fenntarthatóságához és mindennapi életünk kényelméhez.

A Saint-Gobain és az innováció

A kutatás és fejlesztés a Saint-Gobain stratégiájának az alapja. A csoport a nagy, áttörő felfedezések mellett folyamatosan azon dolgozik, hogy termékeit és a szolgáltatásait  a nyitottság jegyében az ügyfelek igényeinek megfelelően fejlessze. 

E cél elérése érdekében a Saint-Gobain évek óta folyamatosan növeli a kutatás és fejlesztés költségvetését,  és partneri megállapodásokat köt nemzetközileg elismert szervezetekkel és egyetemekkel.

Saint Gobain - A legfontosabb adatok

Tudta-e, hogy...

.a Rigips gipszkarton a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerült? A cseh Pocaply Rigips gyár 2011-ben óriás méretű gipszkarton lapot gyártott, melynek méretei: 12,05 × 1,25 m. A rekord bekerült a cseh adatbank nyilvántartásába, később pedig megkapta a Guiness World Records bizonyítványt is, mint a világ legnagyobb gipszkarton lapja.